overlay

BEN JIJ ONZE LEERGIERIGE BINC?

Scroll down

Werken/leren

Voor leergierige jonge mensen, die zich naast het werk ook volop willen inzetten om zich verder te ontwikkelen en bewust hun toekomst vorm willen geven. Werken bij Bincx kan uitstekend in combinatie met een specifiek gerichte [deel]opleiding.

solliciteer

Met het invullen van dit contactformulier gaat u ermee akkoord dat uw gegevens gebruikt worden om contact met u op te nemen*
Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Ben jij op zoek naar een functie waarin je je lef en technisch inzicht in kwijt kunt? Word dan staalmonteur bij BINCX! Jij plaatst het staal, de contouren van hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Ook monteer je prefab betonwanden en kanaalplaatvloeren.

Je gaat op pad met een ploeg van drie of vier man. Natuurlijk hebben we moderne machines en materieel. Dit is allemaal in ons eigen beheer zodat we alles zelf snel en goed geregeld krijgen. Dan kan jij focussen op dat waar jij goed in bent: staalmontage!

Wat wij vragen

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche
 • Opgeleid tot staalmonteur of leerling monteur

Wat wij bieden

 • Afwisselend werk in binnen- en buitenland
 • Hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Kansen om door te groeien en om van functie te wisselen. Van leerling tot praktijkopleider, lasser of kraanmachinist, alles is bespreekbaar!
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via contact@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Hier is die functie waarin jij je energie en technische vaardigheden helemaal kwijt kunt! Ben jij de vakman waarmee het bouwteam meters maken kan? Als monteur metalen daken en gevels ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de dak- en gevelbekleding op de stalen romp, de staalconstructie. Gaaf werk, want het resultaat van je werk zie je meteen! Wij bouwen hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Zowel voor de agrarische sector als de utiliteitsbouw. In heel Nederland en ook in het buitenland.

Opleiding en ervaring

Als leerling of beginner leiden wij je in de praktijk van alledag op zodat je binnen no-time volledig meedraait. Je gaat 1 dag in de week naar school waar je les krijgt in o.a. materiaalleer, tekening lezen en het juist toepassen van materiaal en gereedschappen.
Wil je daarnaast een cursus volgen om nog beter te worden in je werk? Daar staan wij helemaal achter. Wij helpen je graag en vergoeden zelfs de opleidingskosten!

Aanpakken én gezelligheid

Bij BINCX zijn we aanpakkers. Maar ontspanning vinden we net zo belangrijk! Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een welverdiende borrel. Ben je sportief aangelegd? Probeer dan maar om je collega’s te verslaan met darten, tafelvoetbal of een stevige pot poolen. Maar dat is nog niet alles! We hopen dat je er ook van houdt om af en toe gezellig met elkaar op stap te gaan. Meerdere keren per jaar gaan we met z’n allen op pad, bijvoorbeeld een stad bezoeken en daar lekker eten en drinken.

Wat wij vragen

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche

Wat wij bieden

 • Veel afwisselende beplatingswerkzaamheden in binnen- en buitenland
 • Een hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek
 • Een mooi salaris, in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via werken@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's

Bincx is voor mij: een gedreven team en een goede sfeer. Er is aandacht voor elkaar en je krijgt ruimte om door te groeien.

Gerjanne van Ettekoven Receptioniste

Het leukste aan Bincx vind ik de verantwoordelijkheid die ik vanaf het begin al hier heb gekregen. Daarnaast waardeer ik de goede sfeer en het contact met collega’s.

Lisa Tanger HR-Manager

Wat ik vooral leuk vind hier is de afwisseling in werk, de gezelligheid en het onderlinge contact. Ik krijg hier veel vrijheid in mijn werk en het contact met klanten vind ik erg leuk.

Johan Hoogendoorn Projectleider