overlay

Vacatures

Scroll down

Werken bij Bincx B.V.

Bincx is een toonaangevende totaalbouwer van agrarische en industriële projecten. Van de prille ontwerpfase tot en met de oplevering, kan Bincx de regie en complete bouw uitvoeren. Met ruim 60 gemotiveerde medewerkers en geavanceerd materieel [eigen staalfabriek, vrachtwagens, kranen en hoogwerkers], worden bouwprojecten in heel Nederland – en ook buiten de landsgrenzen – gerealiseerd. Bincx is toekomstgericht en investeert veel tijd en energie in de status van ‘erkend leerbedrijf’ en biedt mogelijkheden voor stages, werken + leren en werken.

Stage

Het hele proces – van tekenfase tot oplevering – is bij Bincx in eigen beheer en biedt ook stagiaires alle kansen zich te ontwikkelen.

Werken/Leren

Werken bij BINCX kan uitstekend in combinatie met een specifiek gerichte [deel]opleiding.

Werken

Het hele proces – van tekenfase tot oplevering – is bij Bincx in eigen beheer en biedt medewerkers alle kansen zich te ontwikkelen. In voorbereiding van bouwprojecten of de uitvoering daarvan.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je je lef en technisch inzicht in kwijt kunt? Word dan staalmonteur bij BINCX! Jij plaatst het staal, de contouren van hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Ook monteer je prefab betonwanden en kanaalplaatvloeren.

Je gaat op pad met een ploeg van drie of vier man. Natuurlijk hebben we moderne machines en materieel. Dit is allemaal in ons eigen beheer zodat we alles zelf snel en goed geregeld krijgen. Dan kan jij focussen op dat waar jij goed in bent: staalmontage!

Wat wij vragen

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche
 • Opgeleid tot staalmonteur of leerling monteur

Wat wij bieden

 • Afwisselend werk in binnen- en buitenland
 • Hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Kansen om door te groeien en om van functie te wisselen. Van leerling tot praktijkopleider, lasser of kraanmachinist, alles is bespreekbaar!
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via contact@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Hier is die functie waarin jij je energie en technische vaardigheden helemaal kwijt kunt! Ben jij de vakman waarmee het bouwteam meters maken kan? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de gevelbeplating en panelen op de stalen romp, de staalconstructie. Gaaf werk, want het resultaat van je werk zie je meteen! Wij bouwen hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra. Zowel voor de agrarische sector als de utiliteitsbouw. In heel Nederland en ook in het buitenland.

Opleiding en ervaring

Voor deze functie is het fijn als je al wat werkervaring hebt. Je bent met je ervaring in de beplatingsmontage dan ook van grote toegevoegde waarde. Maar ook als leerling of beginner ben je van harte welkom om te solliciteren. Dan leiden wij je in de praktijk van alledag op zodat je binnen no-time volledig meedraait. Wil je een opleiding of cursus halen om nog beter te worden in je werk? Daar staan wij helemaal achter. Wij helpen je graag en vergoeden zelfs de opleidingskosten!

Aanpakken én gezelligheid

Bij BINCX zijn we aanpakkers. Maar ontspanning vinden we net zo belangrijk! Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een welverdiende borrel. Ben je sportief aangelegd? Probeer dan maar om je collega’s te verslaan met darten, tafelvoetbal of een stevige pot poolen. Maar dat is nog niet alles! We hopen dat je er ook van houdt om af en toe gezellig met elkaar op stap te gaan. Meerdere keren per jaar gaan we met z’n allen op pad, bijvoorbeeld een stad bezoeken en daar lekker eten en drinken.

Wat wij vragen

 • Grote belangstelling voor techniek
 • Interesse voor de metaal/bouwbranche
 • Opgeleid tot beplatingsmonteur

Wat wij bieden

 • Veel afwisselende beplatingswerkzaamheden in binnen- en buitenland
 • Een hecht en enthousiast team (zo’n zestig collega’s in totaal)
 • Betrouwbare werkgever en contract volgens cao Klein metaal- en Techniek
 • Een mooi salaris, in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel daarom op of stuur een Appje. Tel: 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via contact@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je je ervaring en technisch inzicht in kwijt kunt? Word dan samensteller bij BINCX! Als samensteller zorg jij voor de basis van hoogwaardige projecten zoals stallen, hallen en distributiecentra.

Je werkt samen met ongeveer 10 andere collega’s in onze werkplaats in Kootwijkerbroek. Natuurlijk hebben we moderne machines en gereedschappen, zo kunnen we optimaal werken aan ons doel: het beste resultaat. Doordat onze collega’s veel ervaring hebben, rol jij zo het proces in! Dan kan jij focussen op dat waar jij goed in bent: Samenstellen!

Wat wij vragen:

 • Ervaring als samensteller
 • Goede werkmentaliteit: weet van aanpakken en is enthousiast
 • Ervaring met tekening lezen

Wat wij bieden:

 • Werken met moderne machines en degelijk gereedschap
 • Enthousiaste collega’s
 • Betrouwbare werkgever
 • Natuurlijk een mooi salaris!

Solliciteren op deze vacature? Een goede eerste indruk en de juiste werkhouding vinden we belangrijker dan een brief! Bel of app daarom naar 06-13718657. Wil je liever solliciteren per mail? We horen graag van je via contact@bincx.nl. We vertellen je graag meer over de functie.

Solliciteer

WAT ZEGGEN JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

Bincx is voor mij: een gedreven team en een goede sfeer. Er is aandacht voor elkaar en je krijgt ruimte om door te groeien.

Geert van Beek Medewerker Marketing & Certificering

Het leukste aan Bincx vind ik de verantwoordelijkheid die ik vanaf het begin al hier heb gekregen. Daarnaast waardeer ik de goede sfeer en het contact met collega’s.

Lisa Tanger HR Medewerker

Wat ik vooral leuk vind hier is de afwisseling in werk, de gezelligheid en het onderlinge contact. Ik krijg hier veel vrijheid in mijn werk en het contact met klanten vind ik erg leuk.

Corné Hardeman Projectleider