WAT IS 'Tour de Charity'?

Scroll down

Prinses Máxima Centrum Foundation

Ieder jaar krijgen ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker. Één op vier daarvan overlijdt helaas nog. De missie van het Prinses Máxima Centrum is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daarbij hebben we jouw steun hard nodig!

ons doel

Het is inmiddels een traditie; iedere 2 jaar organiseert Bincx een uitdagende fietstocht voor het goede doel. En dit jaar steunen we voor de tweede keer op rij het Prinses Maxima Centrum, waar kinderen met kanker de best mogelijke zorg en behandeling krijgen.

De vorige keer hebben we met z'n allen een fantastisch bedrag van €75.000,- opgehaald. Maar dit jaar liggen we de lat nóg hoger. Het doel is deze keer om maar liefst €100.000,- in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum.

Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben jouw hulp nodig! Als sponsor van onze fietstocht draag je direct bij aan de zorg voor deze kinderen en hun families. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij de beste behandeling krijgen en hun ziekte kunnen overwinnen.

Dus twijfel niet en steun ons bij het behalen van ons doel. Samen kunnen we het verschil maken en kinderen met kanker een betere toekomst geven.

FIETSROUTES

EXTRA STEENTJE BIJDRAGEN

Dank je wel voor je steun!

AANTAL AANMELDINGEN

We hebben momenteel 6 aanmeldingen! Word jij de volgende?