overlay

Staalbouw

Of u een bedrijfshal, distributiecentrum, ligboxenstal of pluimveestal wil laten bouwen; als het gaat om de constructie wilt u kwalitatief en economisch de beste oplossing.

Scroll down

Uiterst efficiënt proces

Bij een staalconstructie komt het aan op precisie. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij een uiterst efficiënt proces ontwikkeld voor het produceren van volledig op maat gemaakte staalconstructies. Van werkvoorbereiding, de staalproductie, conservering tot en met de montage. Dit proces verloopt volledig in eigen beheer, zodat wij u altijd de meest optimale maatwerkoplossing kunnen bieden; van ontwerp tot en met de realisatie.

Volledige voorbereiding

Aan de hand van de bouwkundige tekeningen zetten onze tekenaars het ankerplan op en wordt de materiaalkeuze bepaald. Tijdens het ontwerpen en uitwerken, kunnen wij direct onze expertise inzetten wat betreft details van betonpanelen, dakbeplating, wandbeplating, deuren en licht- en ventilatienokken. Zo zijn eventuele bouwtechnische beperkingen al op het beeldscherm te zien en kunnen we de details aanpassen vóórdat het staal in productie wordt genomen.