overlay

Prefab Beton

In zowel de agrarische- als de utiliteitsbouw worden hoofdzakelijk prefab betonwanden toegepast. Het grote voordeel van prefab betonwanden is dat deze aan de hand van architectentekeningen vóór de start van de bouw te bestellen zijn. De betonwanden worden dan gelijktijdig met de staalconstructie gemonteerd, waardoor de bouwtijd wordt beperkt.

Scroll down

Esthetisch en ergonomisch resultaat

Het construeren en uitwerken van de prefab betonconstructies en betonwanden wordt gelijktijdig met het eventuele (hulp)staal in het 3D-tekenprogramma uitgewerkt. Dit geeft het beste esthetische en ergonomische resultaat.

Verschillende type afwerkingen

Prefab betonwanden of betonpanelen worden horizontaal gestort, waardoor de betonelementen een gladde- en een afgewerkte kant hebben. De betonelementen zijn leverbaar in verschillende types, kleuren, diktes en kunnen worden voorzien van isolatie.

Eigen montageploegen

We beschikken over onze eigen kranen en ervaren montageploegen die veilig en verantwoordelijk om weten te gaan met de zware lasten van de prefab betonwanden. Zij zorgen ook voor een degelijke en fraaie montage van uw prefab betonwanden, zoals dit hoort bij het aanzicht van uw gevels.