overlay

Over Bincx

Scroll down

Missie

BINCX B.V. produceert en monteert casco staal- en betonconstructies in de agrarische- en utiliteitsbouw. Met een team van gemotiveerde medewerkers, dat voortdurend innoveert op het gebied van efficiëntie, willen wij als organisatie op een zo duurzaam mogelijke manier, met veel respect voor mens, dier en milieu, bouwen aan een wereld die continu open staat voor veranderingen en schaalvergroting.

Visie

Wij als BINCX streven er samen met onze medewerkers en partnerbedrijven naar om met veel passie en inzet het beste resultaat te behalen, hetgeen continu gebruikt wordt om de efficiëntie van mens en materieel nog verder uit te breiden en daardoor de sterkste partij in de markt te worden. Daarnaast is onze doelstelling voorop te blijven lopen op het gebied van innovaties in ons vak en in de sector waar onze eindgebruiker werkzaam is, zodat wij een betrouwbare partner genoemd mogen worden en zodoende de continuïteit van BINCX in de toekomst gewaarborgd blijft.

Historie

BINCX is als Van den Brink Montage begonnen als montagebedrijf. Wat later kwam daar ook de staalproductie bij en naderhand ook de betonactiviteiten. ‘Montagebedrijf’ volstond niet meer en daarom is in 2018 besloten om met de korte en krachtige naam BINCX verder te gaan.