overlay

Dak & Gevel

Voor zowel de agrarische bouw als utiliteitsbouw leveren en monteren wij dak- en gevelbeplating. Bij de keuze voor het soort dak- en of gevelbeplating in de agrarische bouw staat vooral daglicht en efficiënte toevoer van frisse lucht centraal. Bij utiliteitsbouw is vooral van belang dat er voldoende (dag) licht binnenkomt met zo weinig mogelijk invloed van buiten op de temperatuur.

Scroll down


Dakbeplating

Voor de keuze van de juiste dakbeplating, is het belangrijk een goede afweging te maken tussen de verschillende aspecten zoals:

  • Licht- en ventilatienokken; voor een verbeterde lichthoeveelheid, efficiënte toevoer van frisse lucht en optimale klimaatbeheersing.
  • Isolatie; voor een constante temperatuur, vermindering van tocht en voorkomen van onnodig energieverlies.
  • Waterafvoer; goed laten weglopen van regenwater of afvalwater.

Wandbeplating

Of u een eigentijdse gevel wilt realiseren of gaat voor een authentieke uitstraling, voor de beplating van een wand bij een staalconstructie is veel mogelijk. Ook het realiseren van een geïsoleerde wand is eenvoudig.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze uit de vele mogelijkheden voor uw dak- en gevelbeplating. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.