overlay

CASCOBOUW

De cascobouw van uw bouwproject, van de prille ontwerpfase tot en met de volledige realisatie van uw bouwproject, dat is wat BINCX u graag uit handen neemt.

Scroll down

Minimale bouwtijd

Door uw bouwproject volledig uit handen te geven aan BINCX bent u verzekerd van een snelle doorlooptijd en korte communicatielijnen, wat resulteert in een minimale bouwtijd. Wij kunnen het gehele traject van ontwerp tot en met de montage en afbouw volledig in eigen beheer voltooien. Dat betekent dat wij niet afhankelijk zijn van derden wat betreft levertijden en planning.

Goede voorbereiding

Door alles in eigen beheer te doen, komen eventuele problemen in de constructie van het ontwerp al tijdens de ontwerpfase en werkvoorbereiding op het beeldscherm naar voren. Dit wordt gecorrigeerd nog voordat de productie start. Dit beperkt het aantal opstoppingen door constructieproblemen tijdens de productie en het bouwen/ monteren tot een minimum.

Eigen machinepark en montageteam

Het BINCX-machinepark bestaat uit kranen, verreikers, hoogwerkers en vrachtwagens. Alle stalen en betonnen constructies die wij produceren, transporteren wij dan ook zelf. Daarnaast hebben wij een eigen team van ervaren bouwers en monteurs op locatie. Dit maakt dat wij de volledige planning van uw bouwproject onder controle hebben.